A+ R A-

Metalac-Čukarički 0:3

Scena 01.00 09 29 18.Still014-1

Metalac-Čukarički 0:3 (O:2)

Utakmica 28. kola Super lige Srbije odigrana između FK "Metalac" i FK "Čukarički" u Gornjem Milanovcu na stadionu "Metalac". 

Strelci za goste bili su Ožegović u 2. i 10. minutu i Zorić u 66. minutu.

Izmene, kod "Metalca", Šef stručnog Štaba Nenad Vanić izveo je Rovčanina, Tomića i Mijića koje su zamenili  Krkotić, Nikolić i Čumić, a Lalatović je umesto Ožegovića, Bojića i Zorića uveo Radonjića, Matića i Šarića.

Žute kartone su kod "Metalca" dobili Jovanović, Dopuđ, Simović i Belić, a kod Čukaričkog Ožegović Radonjić i Srnić.

Sudija Vasić dosudio je Dva jedanaesterca u korist Čukaričkog prvi u 2. minutu i početkom drugog poluvremena. Oba puta izvođač je bio Ožegović koji je jednom i to u 2. minutu ospeo da oskoristi udarac sa bele tačke.


Sastavi: Metalac; Belić, Nikodijević, Stojković, Mijić Simović, Tomić, Otašević, Bondarenko, Jovanović, Rovčanin i Dopuđ, klupa: Kostić, Ivanović, Krkotić, Nikolić, Čumić, Pavlović, Martinović

Čukarički; Petrić, Srnić, Zorić, Obradović, Jovanović, Jovanović, Bojić, Đurić, Ožegović, Mašović, Bogosavac klupa; Pajović, Šarić, Lagator, Radonjić, Jevtić, Matić, Docić.


I posle ovog poraza "Metalac" se nalazi na 12 poziciji tabele Super lige Srbije sa 26 bodova. iza su Bačka i Radnik sa po 24 boda, a ispred je Rad koji ima 32 boda.

U 29. kolu "Metalac" gostuje ekipi Spartaka u Subotici  u Nedelju 09.04.2017. godine. Utakmica počinje u 16:00 časova.