A+ R A-

NOVI PAZAR - METALAC 0:0

pazar23kolo

Utakmicu  23. Kola Super  lige Srbije “Metalac” i “Novi Pzar” odigrali su u subotu 25. Februara u Novom Pazaru. Utakmica je odigrana pred nekoliko hiljada navijača Novog Pazara.

Naši momci su se čvrsto držali čitavu utakmicu u kojoj su pokazali da će sa svakom utakmicom svakom protivniku biti sve teže. Iako je utakmica završena rezultatom 0:0 “Metalac” je najavio da u svaku utakmicu ulazi sa imperativom pobede i da svaki sledeći  protivnik može biti savladan.
U 65.minutu posle starta na “Metalčevu” trojku Stefana Panića, prekršaj po ko zna koji put nije dosuđen ali zato je  Panić zadobio rasekotinu od krampona na glavi koja je ušivena sa tri kovče. I opet stara priča “Metalcu” pet kartona, realno gledajući jedan opravdan.


Sastavi: Novi Pazar, Budaković, Vasilić, Tasić, Milojević, Knežević, Marković, Sinđiđ, Ignjatović, Plavšić, Marić, Krstić,   reserve; Živković, Babić, Brunčević, Pajović, Vusljanin, Perović, Mislimović, Trener; Vučićević Nebojša
Metalac; Belić, Nikodijević, Otašević, Bondarenko, Simović, Panić, Stojković, Mijić, Rovčanin, Tomić, Jovanović, Rezerve; Kostić, Čumić, Dopuđ, Martinović, Ivanović, Nikolić, Pavlović, Trener Nenad Vanić


“Metalac” sada ima 23 bodai utakmicu manje i nalazi se na 12 mestu tabele Super lige Srbije. Sledeću utakmicu “Metalac”igra u Gornjem Milanovcu protiv “Radnika” iz  Surdulice u sredu 01.03.2017.godine sa početkom u 16:00 časova.